Utama | Login | Daftar | Hubungi | Affiliate | Mengenai
AKSES LAMAN WEB AHLI
Bekerja di Rumah
 
Untuk masuk ke laman ahli sila login mengunakan username & password anda.
Username (Alamat Email)
Password (No Telefon)
Ingat saya
  Lupa Password?

Belum Sertai Kami? Daftar Sekarang

**Kami menerima beberapa laporan bahawa ada individu atau syarikat lain yang menciplak & mengunakan TRADEMARK - Tanda Dagangan (Jobdirumah.com) bagi tujuan mengelirukan visitor & client kami.
Sila pastikan bayaran yang anda buat untuk pembelian Program Panduan JDR hanya kepada KLIKS SOLUTION & di laman web JOBDIRUMAH.COM sahaja. Kami tidak pernah melantik mana - mana individu atau syarikat sebagai wakil atau agen untuk menerima pembayaran bagi pihak kami.
Untuk membaca maklumat mengenai syarikat kami [Klik di sini]
KLIKS SOLUTION tidak pernah mengunakan domain name lain selain JOBDIRUMAH.COM untuk menjual produk & perkhidmatan Jobdirumah.com (JDR)**
 
DMCA.com
Utama | Login | Daftar | Hubungi | Affiliate | Mengenai
Perlindungan Hakcipta
Semua kandungan asal http://www.jobdirumah.com dicipta oleh pemilik laman web, termasuk tetapi tidak terhad kepada teks, reka bentuk, kod, imej, gambar-gambar dan video dianggap sebagai Harta Intelek pemilik laman web, sama ada hak cipta atau tidak, dan dilindungi oleh DMCA Protection Services menggunakan Digital Millennium Copyright Act Title 17 Bab 512 (c) (3). Pengeluaran semula atau penerbitan semula kandungan ini adalah dilarang tanpa kebenaran.
© Hakcipta di lindungi oleh Digital Millennium Copyright Act
 
Penafian:
Setiap usaha telah dibuat dengan tepat mewakili produk ini dan potensinya. Walaupun industri ini merupakan salah satu daripada segelintir di mana seseorang boleh menulis cek sendiri dari segi pendapatan, tiada jaminan bahawa anda akan memperoleh apa-apa jumlah wang yang tertentu dengan program ini. Contoh-contoh yang disebut dalam bahan-bahan ini tidak boleh ditafsirkan sebagai suatu janji atau jaminan pendapatan. Pendapatan potensi sepenuhnya bergantung kepada orang yang menggunakan senarai kami. Kami tidak bermaksud untuk menonjolkannya sebagai "skim cepat kaya."
Tahap kejayaan dalam mencapai keputusan yang didakwa dalam bahan kami bergantung kepada masa yang anda luangkan untuk kerja, program, idea dan teknik yang disebut, kewangan anda, pengetahuan dan kepelbagaian kemahiran. Oleh kerana faktor-faktor ini berbeza-beza mengikut orang perseorangan, kami tidak dapat menjamin kejayaan anda mahupun tahap pendapatan atau mendapatkan sebarang pekerjaan. Kami juga tidak bertanggungjawab ke atas sebarang tindakan anda.
Bahan-bahan dalam produk dan laman web kami mungkin mengandungi maklumat yang meliputi atau berdasarkan kenyataan berpandangan ke hadapan mengikut pengertian akta sekuriti tindakan undang-undang reformasi 1995. Kenyataan berpandangan ke hadapan memberikan jangkaan atau ramalan peristiwa masa depan. Anda boleh mengenal pasti kenyataan sebegini dengan menyedari hakikat bahawa mereka tidak berkaitan dengan sebarang fakta sejarah atau semasa. Ia menggunakan perkataan seperti "menjangkakan," anggaran "," "jangkakan," "projek," "berhasrat," "merancang," "percaya," dan kata-kata lain dan syarat-syarat yang mempunyai maksud yang sama berkaitan dengan penjelasan mengenai potensi pendapatan atau prestasi kewangan.
Sebarang dan semua kenyataan yang berpandangan jauh di sini atau pada sebarang bahan jualan kami adalah bertujuan untuk meluahkan pendapat kami mengenai potensi pendapatan. Pelbagai faktor penting dalam menentukan keputusan sebenar anda dan tiada jaminan dibuat bahawa anda akan mencapai keputusan yang serupa dengan kami atau sesiapa lain, sebenarnya tiada jaminan dibuat bahawa anda akan memperoleh sebarang hasil dari idea dan teknik yang terkandung dalam bahan produk kami.
Keputusan mungkin berbeza-beza, dengan apa-apa kerja atau peluang, anda boleh membuat lebih banyak atau kurang. Kejayaan dalam SEBARANG kerja atau peluang adalah hasil kerja keras, masa dan pelbagai faktor-faktor lain. Tiada nyata atau jaminan tersirat pendapatan dibuat apabila membeli mana-mana produk yang disenaraikan di laman web "www.jobdirumah.com" atau mana-mana program affiliate atau laman web.