Utama | Login | Daftar | Hubungi | Affiliate | Mengenai
TEMPAHAN PANDUAN JDR
Bekerja di Rumah
 

Maaf, Kami Tidak Menerima Tempahan Baru Sehingga 1 April 2015.

Sila kembali pada tarikh diatas untuk tempahan
"Panduan JDR v2.0.15"

Jika anda sudah membuat bayaran tetapi belum menghantar bukti bayaran sila guna borang tempahan di bawah untuk hantar bukti pembayaran.

Bukti Pembayaran:
Hantarkan salinan bukti pembayaran Online Transfer, Bank Transfer, ATM Transfer atau Cash Deposit anda mengunakan borang di bawah:
Sila pastikan anda lampirkan salinan resit transaksi dalam format .doc, .docx, .pdf, .jpg, .png atau .gif sahaja untuk pengesahan.
Jika buat bayaran ATM Transfer atau Cash Deposit guna salah satu cara berikut:
 1. Scan salinan resit.
 2. Tangkap gambar guna kamera, webcam, phone atau tablet pc.
Kalau tak ada kemudahan di rumah, gunakan di pejabat atau cybercafe. Kebanyakan cybercafe ada scanner & webcam.
Jika buat bayaran Online Transfer guna salah satu cara berikut:
 1. Buat gambar screen shot/print screen (format jpg, png & gif shj)
 2. Save/print sebagai PDF file.
Kalau tak ada PDF Printer boleh install perisian percuma berikut:
http://www.bullzip.com/products/pdf/info.php#download
Cara mendapatkan salinan resit transfer dari Maybank2u:-
 1. Login ke akaun Maybank2u anda.
 2. Pergi ke "Accounts & Banking".
 3. Pergi ke "Account Details".
 4. Klik pada "M2U History"
 5. Cari transaksi "3rdPartyTransfer" kepada "Kliks Solution".
 6. Klik "Reprint"
 7. Klik icon "Save" untuk simpan ke "My Document" PC anda.
Cara mendapatkan salinan resit transfer dari CIMB Clicks:-
 1. Login ke akaun CIMB Clicks anda.
 2. Pergi ke "Manage My Account".
 3. Pergi ke "Clicks Transactions History".
 4. Pilih "Successful"
 5. Klik pada "Reference Number"
 6. Print, screen shot atau save salinan resit.
* Tempahan Tanpa Lampiran Salinan Resit Yang Lengkap, Terang & Jelas melalui borang tempahan di bawah tidak akan di layan.
Resit bukti bayaran yang jelas perlu di hantar kepada kami
DALAM MASA 3 HARI
selepas bayaran di lakukan.
Borang Tempahan:
Username & Password:
Anda akan menerima maklumat Username & Password untuk akses ke Panduan JDR yang di beli dalam tempoh 3 hari(Hari Bekerja) melalui EMAIL & SMS selepas bukti bayaran di sahkan oleh pihak kami.
Bagi mengelakan sebarang kelewatan atau kesilapan, tolong pastikan borang tempahan di isi dengan maklumat yang betul & tepat.
Pertanyaan:
Sebarang pertanyaan, sila hubungi bahagian sokongan: [Hubungi Kami]
 
DMCA.com
Utama | Login | Daftar | Hubungi | Affiliate | Mengenai
Perlindungan Hakcipta
Semua kandungan asal http://www.jobdirumah.com dicipta oleh pemilik laman web, termasuk tetapi tidak terhad kepada teks, reka bentuk, kod, imej, gambar-gambar dan video dianggap sebagai Harta Intelek pemilik laman web, sama ada hak cipta atau tidak, dan dilindungi oleh DMCA Protection Services menggunakan Digital Millennium Copyright Act Title 17 Bab 512 (c) (3). Pengeluaran semula atau penerbitan semula kandungan ini adalah dilarang tanpa kebenaran.
© Hakcipta di lindungi oleh Digital Millennium Copyright Act
 
Penafian:
Setiap usaha telah dibuat dengan tepat mewakili produk ini dan potensinya. Walaupun industri ini merupakan salah satu daripada segelintir di mana seseorang boleh menulis cek sendiri dari segi pendapatan, tiada jaminan bahawa anda akan memperoleh apa-apa jumlah wang yang tertentu dengan program ini. Contoh-contoh yang disebut dalam bahan-bahan ini tidak boleh ditafsirkan sebagai suatu janji atau jaminan pendapatan. Pendapatan potensi sepenuhnya bergantung kepada orang yang menggunakan senarai kami. Kami tidak bermaksud untuk menonjolkannya sebagai "skim cepat kaya."
Tahap kejayaan dalam mencapai keputusan yang didakwa dalam bahan kami bergantung kepada masa yang anda luangkan untuk kerja, program, idea dan teknik yang disebut, kewangan anda, pengetahuan dan kepelbagaian kemahiran. Oleh kerana faktor-faktor ini berbeza-beza mengikut orang perseorangan, kami tidak dapat menjamin kejayaan anda mahupun tahap pendapatan atau mendapatkan sebarang pekerjaan. Kami juga tidak bertanggungjawab ke atas sebarang tindakan anda.
Bahan-bahan dalam produk dan laman web kami mungkin mengandungi maklumat yang meliputi atau berdasarkan kenyataan berpandangan ke hadapan mengikut pengertian akta sekuriti tindakan undang-undang reformasi 1995. Kenyataan berpandangan ke hadapan memberikan jangkaan atau ramalan peristiwa masa depan. Anda boleh mengenal pasti kenyataan sebegini dengan menyedari hakikat bahawa mereka tidak berkaitan dengan sebarang fakta sejarah atau semasa. Ia menggunakan perkataan seperti "menjangkakan," anggaran "," "jangkakan," "projek," "berhasrat," "merancang," "percaya," dan kata-kata lain dan syarat-syarat yang mempunyai maksud yang sama berkaitan dengan penjelasan mengenai potensi pendapatan atau prestasi kewangan.
Sebarang dan semua kenyataan yang berpandangan jauh di sini atau pada sebarang bahan jualan kami adalah bertujuan untuk meluahkan pendapat kami mengenai potensi pendapatan. Pelbagai faktor penting dalam menentukan keputusan sebenar anda dan tiada jaminan dibuat bahawa anda akan mencapai keputusan yang serupa dengan kami atau sesiapa lain, sebenarnya tiada jaminan dibuat bahawa anda akan memperoleh sebarang hasil dari idea dan teknik yang terkandung dalam bahan produk kami.
Keputusan mungkin berbeza-beza, dengan apa-apa kerja atau peluang, anda boleh membuat lebih banyak atau kurang. Kejayaan dalam SEBARANG kerja atau peluang adalah hasil kerja keras, masa dan pelbagai faktor-faktor lain. Tiada nyata atau jaminan tersirat pendapatan dibuat apabila membeli mana-mana produk yang disenaraikan di laman web "www.jobdirumah.com" atau mana-mana program affiliate atau laman web.