Agen Affiliate? Login | Pertanyaan? Hubungi Kami
AGEN PROMOSI DIPERLUKAN
RM100 - RM500 Seminggu
 
Kami mencari agen affiliate untuk bekerja mempromosikan laman web kami. Pendaftaran sebagai agen affiliate dengan kami adalah percuma, tidak perlu sebarang yuran keahlian.
Sebanyak RM25.00 atau 50% komisen di bayar untuk setiap client baru yang membeli panduan JDR melalui link affiliate anda.
Pembayaran komisen di buat setiap hari daripada hari Isnin - Jumaat. Komisen yang di kumpul pada hari Sabtu & Ahad akan di bayar pada hari bekerja berikutnya.
Tugas Agen Affiliate:
Mempromosikan laman web jobdirumah.com mengunakan URL khas agen affiliate di laman - laman web pengiklanan percuma, email kepada kawan, share ke facebook dan lain - lain cara promosi.
Contoh URL Agen Affiliate:
Komisen Agen Affiliate

Komisen: RM25.00 atau 50% komisen setiap jualan
Pembayaran Komisen: Setiap hari dari Isnin - Jumaat sebelum pukul 12 malam. Komisen hari Sabtu, Ahad & Cuti Umum di bayar pada hari bekerja berikutnya.

Jika anda berminat hendak bekerja di rumah sebagai agen affiliate kami dan menikmati komisen lumayan dengan hanya mengirimkan email pada kawan - kawan atau iklan di laman - laman web pengiklanan sila daftar akaun agen affiliate mengunakan borang di bawah.
Agen - agen kami menjana ratusan ringgit setiap minggu dengan hanya bekerja mengirimkan email pada kawan, share ke facebook & kirim iklan dari rumah.
Pendaftaran sebagai agen affiliate adalah 100% percuma.
[ DAFTAR AGEN AFFILIATE ]
 
DMCA.com
Perlindungan Hakcipta
Semua kandungan asal http://www.jobdirumah.com dicipta oleh pemilik laman web, termasuk tetapi tidak terhad kepada teks, reka bentuk, kod, imej, gambar-gambar dan video dianggap sebagai Harta Intelek pemilik laman web, sama ada hak cipta atau tidak, dan dilindungi oleh DMCA Protection Services menggunakan Digital Millennium Copyright Act Title 17 Bab 512 (c) (3). Pengeluaran semula atau penerbitan semula kandungan ini adalah dilarang tanpa kebenaran.
© Hakcipta di lindungi oleh Digital Millennium Copyright Act
 
Penafian:
Setiap usaha telah dibuat dengan tepat mewakili produk ini dan potensinya. Walaupun industri ini merupakan salah satu daripada segelintir di mana seseorang boleh menulis cek sendiri dari segi pendapatan, tiada jaminan bahawa anda akan memperoleh apa-apa jumlah wang yang tertentu dengan program ini. Contoh-contoh yang disebut dalam bahan-bahan ini tidak boleh ditafsirkan sebagai suatu janji atau jaminan pendapatan. Pendapatan potensi sepenuhnya bergantung kepada orang yang menggunakan senarai kami. Kami tidak bermaksud untuk menonjolkannya sebagai "skim cepat kaya."
Tahap kejayaan dalam mencapai keputusan yang didakwa dalam bahan kami bergantung kepada masa yang anda luangkan untuk kerja, program, idea dan teknik yang disebut, kewangan anda, pengetahuan dan kepelbagaian kemahiran. Oleh kerana faktor-faktor ini berbeza-beza mengikut orang perseorangan, kami tidak dapat menjamin kejayaan anda mahupun tahap pendapatan atau mendapatkan sebarang pekerjaan. Kami juga tidak bertanggungjawab ke atas sebarang tindakan anda.
Bahan-bahan dalam produk dan laman web kami mungkin mengandungi maklumat yang meliputi atau berdasarkan kenyataan berpandangan ke hadapan mengikut pengertian akta sekuriti tindakan undang-undang reformasi 1995. Kenyataan berpandangan ke hadapan memberikan jangkaan atau ramalan peristiwa masa depan. Anda boleh mengenal pasti kenyataan sebegini dengan menyedari hakikat bahawa mereka tidak berkaitan dengan sebarang fakta sejarah atau semasa. Ia menggunakan perkataan seperti "menjangkakan," anggaran "," "jangkakan," "projek," "berhasrat," "merancang," "percaya," dan kata-kata lain dan syarat-syarat yang mempunyai maksud yang sama berkaitan dengan penjelasan mengenai potensi pendapatan atau prestasi kewangan.
Sebarang dan semua kenyataan yang berpandangan jauh di sini atau pada sebarang bahan jualan kami adalah bertujuan untuk meluahkan pendapat kami mengenai potensi pendapatan. Pelbagai faktor penting dalam menentukan keputusan sebenar anda dan tiada jaminan dibuat bahawa anda akan mencapai keputusan yang serupa dengan kami atau sesiapa lain, sebenarnya tiada jaminan dibuat bahawa anda akan memperoleh sebarang hasil dari idea dan teknik yang terkandung dalam bahan produk kami.
Keputusan mungkin berbeza-beza, dengan apa-apa kerja atau peluang, anda boleh membuat lebih banyak atau kurang. Kejayaan dalam SEBARANG kerja atau peluang adalah hasil kerja keras, masa dan pelbagai faktor-faktor lain. Tiada nyata atau jaminan tersirat pendapatan dibuat apabila membeli mana-mana produk yang disenaraikan di laman web "www.jobdirumah.com" atau mana-mana program affiliate atau laman web.