Utama | Login | Daftar | Hubungi | Affiliate | Mengenai | Contoh Kerja
PEKERJA DARI RUMAH DIPERLUKAN
Sambilan & Sepenuh Masa
( Kekosongan Segera Seluruh Malaysia )
Terima bayaran upah yang sangat lumayan & peluang untuk bekerja dengan syarikat - syarikat berasaskan internet dari seluruh pelusuk dunia sebagai pekerja bebas (freelance) dari rumah.
Seperti yang dilihat di:
   
Antara Bidang - Bidang Pekerjaan:
Bertanggung-jawab membantu mengumpul maklumat dari internet, memasukan maklumat ke dalam sistem, membuat kajian maklumat yang di kumpul, menyediakan laporan & kerja - kerja am berkaitan.
Syarat - Syarat Kelayakan:
  • Tahu mengunakan komputer & internet
  • Microsoft Office (Words & Excel)
  • Mesti boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris***
  • Mempunyai Komputer/Laptop
  • Ada akses ke talian internet
  • Berumur 18 tahun keatas
Lain - lain kelayakan:
  • Mampu bekerja tanpa pengawasan
  • Berupaya mengikuti arahan
  • Bersedia untuk kerja keras
  • Berfikiran positif & terbuka
  • Bermotivasi & mahu belajar
  • Bukan seorang pemalas
  • Punya disiplin diri yang tinggi
Maklumat Tentang Pekerjaan:
Kerja ini adalah jenis pekerjaan bebas (freelance) dan memerlukan orang yang serius mahu bekerja, bermotivasi tinggi & sanggup bekerja keras.
Kerja tidak terikat dengan sebarang kontrak dan waktu bekerja adalah fléksibel mengikut tugasan kerja yang di pohon.
Permohonan Terbuka Kepada Semua:
Jawatan adalah terbuka kepada semua berumur 18 tahun keatas dan memenuhi syarat yang di nyatakan di atas.
Jawatan kerja di rumah ini adalah peluang yang baik untuk suri rumah, pesara, pelajar dan sesiapa sahaja yang ingin bekerja dengan keselesaan di rumah sendiri.
Tempat & Waktu Kerja:
Boleh bekerja di mana sahaja asalkan ada akses internet. Di rumah, cybercafe, Starbuck, McD atau kedai mamak 24 jam.
Waktu bekerja adalah fléksibel, tawaran kerja datang dari seluruh dunia dan masa bekerja boleh di agihkan pada bila - bila masa. Pilih waktu bekerja sendiri, pada sebelah pagi, petang atau malam mengikut kesesuaian.
Contoh Tugasan:
Tugasan yang boleh di pohon antaranya adalah seperti berikut:
  • Data Entry
  • Menaip Dokumen
  • Mengumpul Maklumat
  • Menulis Artikal
  • Menulis Laporan
  • Khidmat Pelangan
  • Pembantu Maya
  • Tugas Perkeranian
  • dan lain - lain...
Contoh Kekosongan Jawatan:
Di bawah adalah contoh - contoh senarai kekosongan jawatan yang memerlukan pekerja di rumah. Senarai kekosongan di update ke dalam sistem setiap minit.
Senarai jawatan di paparkan bersama tajuk jawatan, harga upah dan tarikh tamat tempoh permohonan boleh di buat.
Jobdirumah.com
Kalkulator Upah:
Gunakan kalkulator di bawah untuk mengira anggaran upah yang boleh di perolehi setelah menyelesaikan tugasan di rumah.
Upah di bayar dalam matawang US Dolar ***
 Jumlah Tugasan Sehari  
 Purata Bayaran Upah  
 Jumlah Hari Kerja  
$250 ***  Seminggu
$1083 ***  Sebulan
$13000 ***  Setahun
*Kalkulator ini hanya di gunakan sebagai contoh pengiraan potensi upah yang mungkin di perolehi dan bukan satu jaminan.
Masukan Amaun Untuk Tukar Nilai USD ke RM -->>
$ = RM
Jaminan Kami:
Anda tidak akan terlibat dalam sebarang urusan yang salah di sisi undang - undang Malaysia & Antarabangsa.
Anda juga di jamin tidak akan:
  • Terlibat dengan sebarang Skim Cepat Kaya
  • Terlibat dengan jual beli matawang (forex)
  • Terlibat dengan perniagaan MLM atau piramid
  • Terlibat dengan sebarang perniagaan online atau offline
Di Bayar Untuk Bekerja:
100% kerja di rumah yang asli dan membayar untuk setiap tugasan yang di selesaikan.
Ingat, anda di bayar untuk menyelesaikan tugasan yang di beri. Bukan untuk menyertai sebarang proram buat duit, reseller, affiliate, MLM dan pendek kata anda tak perlu menjual apa jenis produk sekali pun.
Anda tidak sama sekali akan terlibat dengan sebarang transaksi jual beli atau sebarang perniagaan antara syarikat dengan pelangan. Sebaliknya anda di bayar untuk bekerja dan menyelesaikan tugasan yang di beri bagi pihak syarikat.
Kerja di Rumah Sebagai Alternatif:
Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, berjuta - juta orang telah hilang pekerjaan di seluruh dunia akibat kemelesetan ekonomi global!
Dengan adanya internet sebagai kemudahan operasi yang murah & pantas, banyak syarikat beralih daripada mengaji pekerja tetap kepada pekerja di rumah.
Terdapat lebih 100,000 peluang pekerjaan baru di rumah telah di wujudkan bagi mengatasi masalah kekurangan pekerjaan setiap tahun.
Ini bukan sahaja memberi peluang pekerjaan kepada orang ramai, syarikat juga dapat mengaji pekerja yang berkualiti tanpa had sempadan.
Ia peluang baik untuk anda yang bercadang mencari pekerjaan alternatif di samping pekerjaan sedia ada sekarang.
Testimoni - Testimoni:
Antara beberapa testimoni yang di hantar oleh ahli kami yang sudah berjaya mendapatkan kerja di rumah.
Puan. Halimaton Saadiah - 45 - Kuala Lumpur
Terima kasih kerana memberi saya peluang untuk mencari kerja sambilan di rumah. Sedikit sebanyak telah mengurangkan beban suami untuk perbelanjaan dapur kami sekeluarga.
Salina Ahmad Suhaimi - 18 - Simpang Pulai
Ini 1st time saya cari kerja online, setakat ni dah dapat 2 kali payment dan 1 projek tgh di siapkan. Tq
Jenny Wong - 26 - Butterworth
Got my first project today. Hope more projects will follow soon. Thank again.
Mohd Nizam Abdullah- 32 - Keningau
Baru saya tahu sebenarnya ada syarikat yg bayar pekerja dari rumah utk bekerja. Terima kasih sebab buka mata saya.
Encik Angamuthu Chakrapani - 60 - Bandar Baru Ampang
Boring bila dah bersara ni. Dah jadi kebiasaan bangun awal pagi pergi kerja. Tapi sekarang saya ada kerja boleh di buat selepas persaraan saya.
Permohonan Kerja:
Untuk memohon kerja ini adalah percuma. Anda tidak perlu membayar bagi mendapatkan jawatan yang di tawarkan.
Semua jawatan ini berkonsepkan pelantikan sementara dan tidak terikat dengan sebarang kontrak.
Boleh memohon berapa banyak tugasan pada satu - satu masa. Lebih banyak tugasan yang di ambil, lebih banyak bayaran upah yang akan di terima.
Nama Penuh Anda - Umur -
Ruangan ini khas untuk meletakan testimoni daripada anda setelah dapat kerja di rumah nanti.
Testimoni Terkini:
Ini adalah beberapa testimoni terkini daripada ahli - ahli jobdirumah.com. Ia di hantar sendiri oleh pelangan yang sudah membeli panduan JDR & berpuas hati dengan produk & perkhidmatan Jobdirumah.com
Kami tak perlu reka - reka testimoni atau menciplak dengan copy dan paste testimoni dari website orang lain, kami ada ramai pelangan yang berpuas hati dan mereka suka rela mengirimkan testimoni kepada kami.
Tawaran Kerja:
Tawaran kerja datang dari seluruh dunia & mengunakan B.Inggeris. Anda tidak bekerja dengan kami, tetapi dengan syarikat - syarikat dan individu dari serata dunia yang memerlukan pekerja dari rumah seperti anda.
Kami hanya menyediakan panduan asas & kemas kini senarai kekosongan tugasan percuma setiap hari untuk anda.
Kami akan menghubungkan anda dengan syarikat - syarikat ini setelah anda selesai mengikuti panduan asas yang kami sediakan untuk persiapan diri anda.
Kami mempunyai laman web pengiklanan kerja yang khas untuk majikan & agensi kerja di rumah mengirimkan tawaran - tawaran kerja mereka. Tanggungjawab kami adalah memberi pendedahan dan memperkenalkan anda kepada majikan - majikan yang perlukan pekerja di rumah.
Sumber - Sumber Senarai Kerja:
Sila ambil perhatian, anda tidak bekerja dengan kami tetapi dengan majikan yang mengirimkan kekosongan tugasan kepada kami atau agensi lain.
Sumber Kerja Pertama:
Majikan yang perlukan pekerja di rumah akan mengirimkan tawaran tugasan secara terus ke laman web pengiklanan kerja kami dan sistem akan emailkan kepada ahli bila ada tawaran kerja baru dari majikan. Ahli yang berminat dengan tawaran tugasan boleh menghubungi terus majikan melalui email, laman web atau telefon bergantung pada permintaan majikan.
Sumber Kerja Kedua:
Kami juga mengambil senarai kekosongan tugasan daripada agensi - agensi kerja di rumah antarabangsa lain supaya ahli sentiasa ada pilihan untuk buat permohonan kerja. Agensi - agensi ini beriklan di laman web pengiklanan kerja kami bagi mencari pekerja baru yang berkualiti. Ahli yang berminat dengan tawaran tugasan tapi daripada agensi lain seperti eLance, Freelancer & oDesk boleh membuat permohonan tetapi mungkin perlu mendaftar profil. Namun begitu, pendaftaran dengan agensi - agensi ini adalah percuma.
Pembayaran Upah:
Bayaran upah di beri setelah tugasan selesai, boleh juga memohon untuk mendapatkan bayaran pendahuluan daripada syarikat sebelum memulakan kerja.
Ada juga syarikat yang membayar mengikut jumlah jam bekerja. Tugasan jenis ini anda perlu bekerja dalam talian melalui sistem yang di sediakan bagi merekod masa bekerja dan juga perkembangan tugasan yang di beri.
Bayaran upah di bayar melalui Paypal. Pendaftaran untuk membuka akaun PayPal adalah percuma. Panduan ringkas ada di sediakan dalam laman ahli untuk membantu anda.
Pembayaran di buat kepada anda serta merta setelah tugasan di selesaikan dan di sahkan oleh majikan, tak perlu tunggu hujung bulan untuk terima bayaran upah.
Soalan Lazim:
Sejumlah soalan - soalan yang sering di tanya di ajukan oleh ahli baru.
1) Berapa pendapatan boleh di perolehi?
Harga upah adalah berbeza, pendapatan anda bergantung kepada nilai tugasan yang di tawarkan.
2) Saya tidak mempunyai komputer, bolehkah saya memohon kerja?
Ya boleh! anda boleh menyiapkan tugasan yang anda dapat di cybercafe atau di mana sahaja yang membolehkan anda akses kepada komputer & internet.
3) Adakah saya perlu mencari orang?
Tidak, anda di bayar untuk bekerja bukan mencari downline untuk mengembangkan rangkaian perniagaan.
4) Saya kena jual produk apa?
Tak perlu jual apa - apa kerana anda bukan berniaga tetapi bekerja untuk menyelesaikan tugasan yang di beri.
5) Berapa banyak tugasan boleh saya memohon?
Anda boleh memohon seberapa banyak tugasan yang anda mahu. Tapi sila pastikan anda boleh selesaikan tugasan yang di beri.
6) Saya langsung tak pandai B.Inggeris, boleh ke join?
Maaf, pengunaan B.Inggeris adalah perlu untuk berkomunikasi dengan majikan & menyelesaikan tugasan. Tidak perlu fasih, tapi perlu sekurang - kurang anda boleh faham arahan yang majikan beri. Guna "Google Translate" untuk rujukan jika ada perkataan yang tidak di fahami.
7) Gerenti boleh dapat kerja ke?
Kami tak boleh jamin anda akan dapat sebab ia di luar kawalan kami, juga kami tak tahu latar belakang pendidikan & kerjaya anda terdahulu. Siapa yang layak di pilih oleh majikan yang menawarkan kerja tersebut. Jika anda cukup bagus & berkelayakan, insyallah anda akan kerja tu. Ia sama macam anda pergi interview kerja biasa.
8) Saya malas membaca, boleh terangkan lebih lanjut?
err...seriously?! anda perlu baca juga, sebab jika kami terangkan semula pun ia tetap perlu di baca & maklumat tersebut sama seperti yang ada di laman web ini. Sila ulang beberapa kali jika masih kurang jelas, google jika belum yakin & hubungi support team jika tidak jumpa jawapan.

p/s: Soalan seperti: Saya malas baca, bole bantu saya? (kami tidak akan layan jika ada kenyataan "Saya MALAS")
Tarikh Mula Kerja:
Anda boleh mula mohon pekerjaan sebaik sahaja anda selesai mengikuti panduan yang akan kami berikan nanti.
Kami telah menyediakan program latihan asas bagaimana untuk mendapat pekerjaan dalam talian yang sah. Maksud saya, pekerjaan yang sebenar iaitu anda di bayar untuk kerja yang anda lakukan.
Proses Permohonan Kerja:
Permohonan di kenali dengan terma "BID" & tawaran kerja di kenali sebagai "Project". Untuk mendapatkan kerja atau projek yang di tawarkan anda perlu menghantar permohonan atau bid kepada majikan. Bid untuk projek yang di inginkan adalah percuma.
Ia akan di nilai & di pilih oleh majikan berdasarkan "Resume" tentang diri anda, jumlah upah yang di minta, tempoh masa boleh siapkan tugasan & jaminan kualiti kerja.
Cara anda menghubungi majikan untuk bid kerja perlu profesional, karektor & attitude anda juga di nilai oleh bakal majikan melalui gaya tulisan email pertama anda.
Masih Belum Pasti Bagaimana Ia Berfungsi?
Anda mungkin masih sedikit keliru tentang bagaimana semua ini berfungsi, tetapi jangan bimbang, kami akan berada di sana untuk membimbing anda.
Selepas mendaftar, username & password untuk masuk ke laman web ahli akan di berikan kepada anda.
Kami akan beri anda latihan & panduan asas untuk membantu anda bermula bekerja di rumah.
Kemudian anda akan di beri ratusan senarai tawaran kerja kosong di rumah melalui laman web.
Tawaran kerja kosong baru juga akan di hantar kepada anda setiap hari pada pukul 8 pagi melalui email.
Selepas selesaikan tugasan, anda akan terima pembayaran upah melalui Paypal, Cek atau deposit tunai.
Cuba Yang Terbaik & Berusaha:
Satu-satunya perkara yang kami minta jika kami perkenalkan anda kepada syarikat-syarikat ini adalah, anda akan cuba yang terbaik dan berusaha.
Anda juga perlu membaca beberapa kali keseluruhan panduan & menonton tutorial video yang di sediakan sebelum mula menghantar permohonan kerja yang di inginkan.
Oleh itu kami hanya mencari calon yang serius mahu bekerja, bermotivasi tinggi, boleh bekerja tanpa pengawasan, berdisiplin, mampu mengikut arahan & sanggup bekerja keras dalam kerja yang di lakukan.
Jangan sertai kami jika anda tidak memenuhi syarat kelayakan yang kami nyatakan di atas supaya anda tidak berasa tertipu di kemudian hari. Sila baca laman ini berulang kali & faham apa yang di tawarkan sebelum buat keputusan untuk menyertai kami.
Sila ambil perhatian, walaupun ia pekerjaan di rumah situasi tetap sama seperti kerja biasa. Majikan tetap mahu mencari calon pekerja yang berkualiti & terbaik sahaja.
Hanya calon yang mampu buat terbaik sahaja di alu - alukan untuk menyertai kami.
Kami tidak menawarkan atau menjanjikan sebarang pekerjaan, tetapi panduan & bimbingan cara di mana dan bagaimana untuk mendapatkan kerja di rumah dari sumber - sumber yang betul.
Semua kerja - kerja di rumah ini adalah kerja di rumah sebenar, namun ia bergantung pada usaha, kelayakan dan kesungguhan anda sendiri untuk mendapatkan seberapa banyak tugasan yang anda mahu setiap bulan.
Kami beri anda latihan asas & senarai kekosongan kerja setiap hari, apa yang anda perlu buat adalah buat permohonan dan selesaikan tugasan seperti yang di arahkan oleh majikan jika anda layak dan di beri tugasan tersebut oleh majikan.
Produk & Perkhidmatan Kami:
Kami menjual panduan asas online kepada yang berminat untuk mencari pekerjaan di rumah daripada sumber - sumber yang betul.
Sebagai ahli, anda akan mendapat:
  • Akses penuh ke laman web ahli.
  • Penerangan bertulis secara online tentang di mana, cara apa & bagaimana mendapatkan kerja di rumah dengan majikan & agensi.
  • Maklumat asas perkara yang perlu di sediakan sebelum membuat permohonan kerja pada majikan & agensi.
  • Video tutorial cara membuat permohonan kerja - kerja yang ahli fikir sesuai dengan kelayakan & kemahiran mereka.
  • Tip - tip serta cara untuk mendapatkan & mencari kerja di rumah sebenar yang tidak bersangkut paut dengan sebarang jenis perniagan online.
  • Carian terus ke laman iklan pekerjaan kami pada lebih 10,000 kekosongan terkini dalam satu - satu masa daripada majikan & agensi di seluruh dunia dengan percuma.
  • Kemas kini senarai tawaran kekosongan terkini dari majikan & agensi - agensi secara percuma setiap hari.
Program Latihan & Senarai Kekosongan:
Dengan menyertai kami, anda akan ikuti program panduan asas secara online dan video tutorial. Kemas kini senarai kekosongan adalah percuma.
Anda boleh mula hari ini juga sebaik sahaja menerima pengesahan daripada kami.
Pendaftaran RM50 Sekali Sahaja
Bayaran (tidak di kembalikan) yang di kenakan ini adalah untuk membeli panduan asas & video tutorial.
Kenapa Perlu Bayar?:
Supaya anda tidak salah faham, kami ingin nyatakan sekali lagi bahawa kami tidak menawarkan atau menjanjikan sebarang pekerjaan & kami juga bukan agensi pekerjaan.
Bisnes kami adalah menjual panduan asas dalam bentuk penerangan bertulis dan video tutorial cara mendapatkan kerja di rumah dari sumber - sumber yang betul.
Untuk mudahkan ahli, kami akan tolong carikan kekosongan baru dan hantar senarai kekosongan setiap pagi melalui email dengan percuma. Jika ada kerja yang sesuai ahli boleh buat permohonan pada majikan.
Ia bertujuan supaya ahli kami dapat memilih kerja di rumah yang disahkan betul & lebih mudah buat pilihan.
Proses ini sama macam cari kerja biasa, majikan akan lihat permohonan dan kalau layak mereka akan beri projek. Bezanya semua kerja ni boleh di buat di rumah.
Bayaran ini adalah untuk kos kami menyediakan khidmat ini termasuk perbelanjaan perniagaan biasa seperti Web Hosting, Software, membayar gaji pekerja - pekerja untuk menguruskan semua aspek di laman web seperti khidmat pelangan, pengiklanan, jualan & teknikal.
Kos untuk menyelengara cloud hosting & email server setiap bulan bukan murah. Dari pembayaran sekali seumur hidup yang anda lakukan itulah kami gunakan untuk semua kos operasi dan menyediakan perkhidmatan ini.
Jika anda bandingkan kami dengan syarikat lain, caj kami adalah jauh lebih rendah dan hanya sekali seumur hidup.
Ia juga kos untuk menyediakan panduan asas dan video tutorial cara untuk mendapatkan kerja di rumah yang betul, bukan untuk mohon pekerjaan. Semua kerja yang kami hantar adalah percuma untuk mohon.
Objektif Jobdirumah.com:
Memberi pendedahan awal & asas kepada rakyat Malaysia bagaimana untuk bersaing secara sihat dengan semua bangsa dari seluruh dunia & melahirkan pekerja - pekerja berkualiti, berkemahiran & berpendapatan tinggi melalui kerja di rumah.
Kami punya pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang Home Based Business & Internet Marketing. Dalam tempoh itu kami ada banyak pelangan dari pelbagai latar belakang di antaranya wanita - wanita yang dahulu mempunyai karier profesional dalam pelbagai bidang.
Tetapi di sebabkan sudah berkahwin & mempunyai anak, mereka ini tidak lagi bekerja. Di atas permintaan mereka - mereka inilah kami wujubkan Jobdirumah.com
Bukan sahaja mereka dapat mencari pendapatan tambahan, malah ada banyak masa untuk bersama anak - anak & keluarga.
Nak Join Tapi Was - Was?
Tidak ada sesiapa yang memaksa anda untuk join. Keputusan adalah di tangan anda sendiri. Anda ada hak untuk selidik dulu tentang kami. Jika testimoni di atas tidak cukup untuk meyakinkan anda, sila "Google" untuk siasat lebih lanjut. Anda akan jumpa banyak review & pendapat peribadi daripada ramai orang yang sudah menjadi pelangan kami.
Anda boleh menilai sendiri pendapat mereka ini & dengan mudah anda boleh kesan siapa yang dah join & siapa yang belum. Perlu di ingat bahawa Jobdirumah.com bukan untuk semua orang. Komen orang yang tak join lebih sekadar andaian sahaja tanpa mengetahui maklumat sebenar tentang kami.
Kami juga telah di review oleh beberapa blogger yang menjadi pelangan. Anda boleh jumpa banyak blog - blog yang menulis review berdasarkan pandangan peribadi mereka tentang kami di Google. Review² ini di tulis oleh blogger yang sudah menjadi pelangan serta mengambil manfaat daripada maklumat & ilmu yang kami sediakan.
Ini adalah beberapa review daripada blogger yang sudah menjadi pelangan kami:
  1. Ciktom.com
  2. Ohcikgu.com
  3. Bloggerwanita.com
  4. Broblogger.net
  5. Booblogs.com
  6. Hatiputera.com
  7. Karim.my
  8. Anasofiya.com
  9. Asmawati.com
  10. Pondokkecil.com
  11. Spudinpunya.com
  12. Xpresi.org
  13. Sensasi2020.com
  14. Lizarazak.com
  15. Sabreehussin.com
  16. Kanvasdakwat.com
  17. Mfadhly.com
  18. Cepumas.net
  19. Onlajer.com
  20. Barizanif.com
  21. Hasrulhassan.com
  22. Kertasmerah.my
  23. Hairulafiz.com
  24. Anastasyea.com
  25. Myrujukan.com
  26. Lieisya.wordpress.com
  27. Amry85.blogspot.com
  28. Zirahasnan.blogspot.com
  29. Nurulizzatiee.blogspot.com
  30. Adam-harith.blogspot.com
  31. Rahsiaduitfree.blogspot.com
  32. Blogfatinzabidi.blogspot.com
  33. Wawa-takizawa-diaries.blogspot.com
  34. Coretangirlblog.blogspot.com
  35. Saljuhumairah.blogspot.com
  36. Redzuan-ridz.blogspot.com
  37. Sharifdez.blogspot.com
  38. Kelip-kelipkehidupan.blogspot.com
  39. Inialolo.blogspot.com
  40. Sitizuridahyunus.blogspot.com
Kenapa Perlu Join?:
Tentu sekali tak perlu join kami, sebab anda boleh Google sendiri untuk cari maklumat & tawaran kerja ini dengan percuma. Tapi anda perlu tahu cara dan dimana untuk mencari kerja di rumah yang betul. Kami juga mendapatkan senarai daripada google bagi pihak ahli - ahli & menyenaraikan semula ke sebuah laman web khusus supaya ahli kami dapat buat pilihan dengan lebih mudah.
Memang ada banyak tawaran kerja di rumah kalau anda buat carian di internet, tapi kebanyakan adalah jenis perniagaan di rumah yang memerlukan anda menjual, beriklan atau mencari peserta baru.
Jika anda tak tahu di mana hendak mula, anda pasti akan di sajikan dengan bisnes di rumah dan bukan kerja di rumah seperti yang anda harapkan.
Walaupun kedua - dua bidang "Berniaga Di Rumah" & "Bekerja Di Rumah" boleh di lakukan dari rumah, tapi ia punya maksud yang sedikit berbeza.
Oleh itu dengan menjadi ahli Jobdirumah.com, kami akan tunjukan kepada anda jalan dan cara "Di Mana & Bagaimana" untuk mendapatkan kerja - kerja di rumah bukan bisnes di rumah.
Malah kami akan tolong carikan tawaran kerja baru dan hantar kemas kini senarai kekosongan ke email anda setiap hari dengan percuma.
Kekosongan Terhad:
Tolong jangan sertai kami jika tidak faham tentang produk & perkhidmatan yang di sediakan oleh jobdirumah.com. Kami sama sekali tidak berminat dengan orang yang berfikiran sempit, malas & tidak membaca maklumat yang telah di sediakan untuk pertimbangan.
Kekosongan yang ada, hanya khas untuk orang yang benar - benar serius mahu bekerja di rumah sahaja.
Tinggal hanya 3 kekosongan sahaja lagi untuk hari ini.
Jadi, jika anda betul serius mahu bekerja di rumah, anda perlu bertindak sekarang.
DAFTAR SEKARANG!
Nama Penuh
Alamat Email

Kami menghormati privasi anda
**Kami menerima beberapa laporan bahawa ada individu atau syarikat lain yang menciplak & mengunakan TRADEMARK - Tanda Dagangan (Jobdirumah.com) bagi tujuan mengelirukan visitor & client kami.
Sila pastikan bayaran yang anda buat untuk pembelian Program Panduan JDR hanya kepada KLIKS SOLUTION & di laman web JOBDIRUMAH.COM sahaja. Kami tidak pernah melantik mana - mana individu atau syarikat sebagai wakil atau agen untuk menerima pembayaran bagi pihak kami.
Untuk membaca maklumat mengenai syarikat kami [Klik di sini]
KLIKS SOLUTION tidak pernah mengunakan domain name lain selain JOBDIRUMAH.COM untuk menjual produk & perkhidmatan Jobdirumah.com (JDR)**
 
 
Utama | Login | Daftar | Hubungi | Affiliate | Mengenai | Contoh Kerja
 
  DMCA.com Klik Logo Untuk Pengesahan!
Perlindungan Hakcipta
Semua kandungan asal http://www.jobdirumah.com dicipta oleh pemilik laman web, termasuk tetapi tidak terhad kepada teks, reka bentuk, kod, imej, gambar-gambar dan video dianggap sebagai Harta Intelek pemilik laman web, sama ada hak cipta atau tidak, dan dilindungi oleh DMCA Protection Services menggunakan Digital Millennium Copyright Act Title 17 Bab 512 (c) (3). Pengeluaran semula atau penerbitan semula kandungan ini adalah dilarang tanpa kebenaran.
© Hakcipta di lindungi oleh Digital Millennium Copyright Act
 
Penafian:
Setiap usaha telah dibuat dengan tepat mewakili produk ini dan potensinya. Walaupun industri ini merupakan salah satu daripada segelintir di mana seseorang boleh menulis cek sendiri dari segi pendapatan, tiada jaminan bahawa anda akan memperoleh apa-apa jumlah wang yang tertentu dengan program ini. Contoh-contoh yang disebut dalam bahan-bahan ini tidak boleh ditafsirkan sebagai suatu janji atau jaminan pendapatan. Pendapatan potensi sepenuhnya bergantung kepada orang yang menggunakan senarai kami. Kami tidak bermaksud untuk menonjolkannya sebagai "skim cepat kaya."
Tahap kejayaan dalam mencapai keputusan yang didakwa dalam bahan kami bergantung kepada masa yang anda luangkan untuk kerja, program, idea dan teknik yang disebut, kewangan anda, pengetahuan dan kepelbagaian kemahiran. Oleh kerana faktor-faktor ini berbeza-beza mengikut orang perseorangan, kami tidak dapat menjamin kejayaan anda mahupun tahap pendapatan atau mendapatkan sebarang pekerjaan. Kami juga tidak bertanggungjawab ke atas sebarang tindakan anda.
Bahan-bahan dalam produk dan laman web kami mungkin mengandungi maklumat yang meliputi atau berdasarkan kenyataan berpandangan ke hadapan mengikut pengertian akta sekuriti tindakan undang-undang reformasi 1995. Kenyataan berpandangan ke hadapan memberikan jangkaan atau ramalan peristiwa masa depan. Anda boleh mengenal pasti kenyataan sebegini dengan menyedari hakikat bahawa mereka tidak berkaitan dengan sebarang fakta sejarah atau semasa. Ia menggunakan perkataan seperti "menjangkakan," anggaran "," "jangkakan," "projek," "berhasrat," "merancang," "percaya," dan kata-kata lain dan syarat-syarat yang mempunyai maksud yang sama berkaitan dengan penjelasan mengenai potensi pendapatan atau prestasi kewangan.
Sebarang dan semua kenyataan yang berpandangan jauh di sini atau pada sebarang bahan jualan kami adalah bertujuan untuk meluahkan pendapat kami mengenai potensi pendapatan. Pelbagai faktor penting dalam menentukan keputusan sebenar anda dan tiada jaminan dibuat bahawa anda akan mencapai keputusan yang serupa dengan kami atau sesiapa lain, sebenarnya tiada jaminan dibuat bahawa anda akan memperoleh sebarang hasil dari idea dan teknik yang terkandung dalam bahan produk kami.
Keputusan mungkin berbeza-beza, dengan apa-apa kerja atau peluang, anda boleh membuat lebih banyak atau kurang. Kejayaan dalam SEBARANG kerja atau peluang adalah hasil kerja keras, masa dan pelbagai faktor-faktor lain. Tiada nyata atau jaminan tersirat pendapatan dibuat apabila membeli mana-mana produk yang disenaraikan di laman web "www.jobdirumah.com" atau mana-mana program affiliate atau laman web.