Mula Bekerja Dari Rumah Hari Ini!

Pilih daripada ribuan kerja part-time dan sepenuh masa- dan mula buat duit dari keselesaan rumah anda sendiri.

Jika anda sedang mencari peluang untuk menjana pendapatan dengan bekerja dari rumah, anda berada di laman web yang betul.

Anda mungkin menyampah dengan kerja anda sekarang, sedang mencari pekerjaan, seorang pelajar, surirumah, pesara atau anda cuma ingin mencari duit sampingan, syarikat-syarikat di seluruh dunia sedang mencari untuk menggaji orang seperti anda - dan mereka dengan senang hati akan membenarkan anda bekerja dari rumah!

KENAPA "KERJA DARI RUMAH" SEMAKIN POPULAR - DAN BAGAIMANA ANDA BOLEH MENDAPAT MANFAAT

Kebangkitan internet, peningkatan pesat dalam penggunaan komputer di rumah, dan kelajuan dan kecekapan komunikasi dalam talian (e-mel, Skype, sistem perkongsian fail, dan lain-lain) bermaksud bahawa syarikat-syarikat besar, pemilik perniagaan kecil dan usahawan-usahawan di Malaysia, Singapura, Thailand , Indonesia, Amerika Syarikat, UK dan seluruh dunia tidak lagi perlu mengambil pekerja 'fizikal'.

Mereka tidak perlu membazirkan wang membayar sewa pejabat, meja, komputer dan peralatan lain, apabila mereka boleh mengambil kerja 'pekerja jarak jauh'.

Hasilnya, jumlah syarikat-syarikat yang 'outsourcing' pekerjaan untuk pekerja rumah telah meningkat secara mendadak dalam beberapa tahun yang lalu - dan terus meningkat.

Buat masa ini, terdapat puluhan ribu 'kerja di rumah' yang ada setiap bulan, upah mengikut jam dan lumsum. Tugas kami adalah untuk membantu anda mencari kerja yang sesuai untuk anda, supaya anda boleh menjadi 'freelancer' dalam talian dan mula mendapatkan wang dari rumah secara sepenuh atau separuh masa.

Memperkenalkan...

JOBDIRUMAH VERSI 3

Membantu Rakyat Malaysia Bekerja Di Rumah Sejak 2011

Jobdirumah Versi 3 adalah portal kerjaya online untuk sesiapa yang mahu menjadi freelancer dan menjana pendapatan daripada keselesaan rumah mereka sendiri.

Apabila anda join, anda akan diberi akses ke profil anda sendiri dimana anda perlu senaraikan kemahiran yang anda miliki. Kemudian kami akan memperkenalkan anda kepada majikan yang memerlukan pekerja di rumah dalam bidang kemahiran anda.

Apa yang perlu anda lakukan hanya hubungi majikan untuk kerja yang anda inginkan dan hantar permohonan. Yang menarik dalam "Jobdirumah Versi 3" adalah, setiap tawaran kerja anda hanya perlu bersaing dengan lima (5) calon lain sahaja.

Ia sama sekali berbeza dengan portal carian kerja biasa atau freelance marketplace lain yang memerlukan anda bersaing dengan puluhan, ratusan malahan kadangkala ribuan calon lain.

Dengan menghadkan 5 permohonan sahaja bagi setiap tawaran kerja, peluang untuk anda mendapat job tersebut adalah lebih tinggi.

BERIKUT ADALAH BEBERAPA PELUANG KERJAYA YANG DISEDIAKAN

  • Data Entry
  • Translator
  • Virtual Assistant
  • Social Media
  • Transcription
  • Blogging
  • Email Support
  • Proof Reading
  • Market Surveys
  • Graphic/Web Design
  • Typing
  • Article Writing
  • Content Writing
  • Web Research
  • Copywriter
  • SEO
  • Video Creation
  • Dan banyak lagi!

6 SEBAB UNTUK JOIN HARI INI

  1. Dapat peluang pekerjaan dalam talian tanpa had setiap bulan.

  2. Dapat duit dari keselesaan rumah anda sendiri, atau dari mana sahaja anda berada. Apa yang anda perlukan adalah sebuah komputer dan sambungan internet, anda benar-benar boleh bekerja dari mana-mana sahaja (cybercafé, Starbuck, McDonald, dll!).

  3. Pilih masa bekerja anda sendiri (majoriti kerja dapat diselesaikan mengikut masa anda sendiri, anda boleh bekerja pada waktu pagi, petang atau pada waktu malam - bila-bila masa yang terbaik untuk ANDA).

  4. Atur jadual bekerja, dan masa bersama keluarga/komitmen sosial.

  5. Timba pengalaman dan bina portfolio anda dengan setiap projek yang selesai, supaya lebih banyak syarikat akan mahu mengupah anda pada masa akan datang.

  6. Dapatkan bayaran dengan cepat dan selamat selepas setiap projek, atau setiap bulan jika anda mencari pekerjaan sepenuh masa.


9 PERKARA YANG ANDA PERLU UNTUK KERJA DI RUMAH

Dalam usaha untuk menjamin pekerjaan melalui laman web kami, anda perlu mempunyai perkara yang berikut:

Jika anda mempunyai 9 perkara ini, anda tidak akan mempunyai masalah mendapatkan pekerjaan dalam talian!


BAGAIMANA IA BERFUNGSI?

LANGKAH #1 – Daftar profil kerjaya online anda dengan kami, nama pengguna dan kata laluan akan di emelkan kepada anda dalam masa 72jam.

LANGKAH #2 – Di dalam laman ahli, lengkapkan profil anda dengan mengisi semua maklumat dengan lengkap dan kami akan carikan majikan dalam bidang kerjaya anda.

LANGKAH #3 – Bila ada majikan membuat permintaan dan mengirimkan tawaran kerja, kami akan maklumkan anda melalui emel.

LANGKAH #4 – Hantar permohonan, dan mula buat duit dari rumah!


TIADA PENIPUAN DIBENARKAN! HANYA KERJA ONLINE YANG SAH DAN SEBENAR

Seperti yang anda tahu, ada ramai orang yang tidak jujur di internet dan yang amat menyedihkan adalah mereka akan melakukan apa sahaja untuk mengambil wang anda.

Oleh sebab itu, ada banyak laman web yang berselindung disebalik nama 'kerja di rumah' yang sebenarnya tidak lebih daripada penipuan skim piramid, online trading and program 'skim cepat kaya'.

Kami TIDAK seperti itu.

Dalam laman ahli, anda akan jumpa pekerjaan online yang sebenar daripada majikan Malaysia, Singapura, Thailand, Indonesia, Filipina, United Kingdom, Amerika Syarikat, Australia, dan seluruh Dunia.

Setiap kerja dipaparkan dalam pangkalan data kami adalah 100% sah, dan telah disemak dan diluluskan.

Malah kami sudah lama bertapak dan membantu lebih daripada 40,000 rakyat Malaysia bekerja dari rumah sejak tahun 2011.


APA KATA AHLI KAMI

Berikut adalah sebahagian kecil daripada maklum balas yang kami terima daripada ahli.

“Saya sangat berpuas hati kerana banyak peluang pekerjaan yang di tawarkan boleh job di rumah.Terutama sekali bahagian administrative dan juga data entry..terima kasih kepada JDR kerana membuka Mata saya untuk merebut peluang yang Ada..sekali lagi terima kasih JDR.”

— Siti Rohani Bt Ramali, 27 Kota Kinabalu

“Saya amat berpuas hati dengan informasi yang diberikan dari pihak jobdirumah kerana seperti yang dapat diperhatikan, semua maklumat yang perlu diketahui amat lah lengkap dilampirkan. Tambahan pula dengan video-video tutorial yang disediakan.”

— Nur Nabilah Rina Bt Kher Johari, 21 Klang

“Buat kali pertama saya menceburkan diri dalam kerjaya di rumah. Jobdirumah merupakan cikgu pertama saya bagi mengenali dunia kerjaya di rumah. Saya banyak belajar perkara baru dan saya juga banyak mendapat iklan kerja yang sesuai dilakukan di rumah. Jobdirumah membuka mata saya tentang kerjaya dari rumah wujud kerana selama ini saya tidak yakin akan kerjaya seperti ini.”

— Nur Athirah Hamdan, 25 Ipoh

“Berjaya peroleh RM15,000 selama 2 bulan dan terima sebanyak 32 projek. Ianya sangat susah, susah, susah. Tetapi jika anda berusaha, dan profile anda sangat menakjubkan, pasti majikan terima anda untuk bekerja.”

— Amirul Hakim, 20 Port Dickson

“Mula2 saya tak percaya. Takut jugak melayang duit kalau kena tipu kan.. Tapi... sekarang saya boleh kumpul lebih kurang RM1200 sebulan dengan bekerja sambilan sahaja. Dan skrg dah 6 bulan saya bekerja sambilan. sangat happy. Jobdirumah ni bukan pemberi kerja. Dia bagi kita ilmu, cara mcmana nak dpt kerja. AMATLAH PENTING baca tutorial dia banyak kali sampai faham. Ikut bebetul. in shaa Allah.”

— Jamie, 24 Muar


PENAFIAN: TESTIMONI
Sila Ambil Perhatian: Walaupun testimoni yang ditunjukkan di atas adalah tulen, tidak ada jaminan bahawa anda akan mendapat pekerjaan menggunakan perkhidmatan ini. Semua orang adalah berbeza, dan mempunyai kemahiran dan pengalaman yang berbeza. Anda mungkin boleh dapat pekerjaan, atau mungkin juga tidak. Apa yang kami boleh lakukan ialah memperkenalkan anda kepada majikan. Selebihnya terpulang kepada anda.


BERAPA HARGANYA?

Sebelum saya menjawab soalan itu, biarlah saya terlebih dahulu bertanya kepada anda satu soalan.

Berapa nilai kebebasan anda?

Ia satu soalan yang serius.

Di sini, anda mempunyai peluang untuk mendapatkan pekerjaan impian anda dan mula membuat wang dari keselesaan rumah anda sendiri.

Anda boleh memilih pekerjaan yang sesuai dengan kemahiran dan pengalaman anda, bekerja mengikut masa anda sendiri, dan mendapatkan wang tanpa perlu meninggalkan rumah!

Dengan sumber ini sangat berkuasa di hujung jari anda ...

ANDA TIDAK PERLU membuang masa berminggu atau berbulan mencari pekerjaan dengan syarikat konvensional, pergi interview dan berharap akan dapat panggilan. (Anda boleh mencari pekerjaan idaman anda dalam talian, dan menjana pendapatan bila-bila masa yang anda mahu)…

ANDA TIDAK PERLU bangun pada awal pagi untuk pergi ke tempat kerja, hanya untuk pulang ke rumah apabila sudah gelap (anda boleh bangun apabila anda mahu, dan bekerja dengan jadual anda sendiri) ...

ANDA TIDAK PERLU berulang-alik berjam-jam setiap hari, bersesak dalam kereta api atau bas, atau terjebak dalam kesesakan lalu lintas yang memenatkan dan menjengkelkan...

ANDA TIDAK PERLU bekerja untuk orang yang anda tidak suka - TIDAK LAGI! (Tiada lagi 'bos teruk'). Jika anda suka kerja anda, bagus. Jika tidak, anda boleh mencari kerja yang baru dalam beberapa minit. Anda mempunyai kebebasan untuk hidup dan bekerja seperti yang anda pilih).

ANDA TIDAK PERLU menghabiskan keseluruhan hari anda berasa sengsara, mengira waktu sehingga anda dapat pulang ke rumah - kerana anda AKAN berada di rumah!

Jadi beritahu saya…

Berapa anda sanggup bayar untuk kehidupan, dan tahap kebebasan tersebut?

Apa sahaja jawapan anda, saya pasti anda akan terkejut dengan betapa sedikit kami minta.

Walaupun nilai yang besar yang terkandung dalam laman ahli, kami mahu membantu seberapa ramai orang yang mungkin untuk mencari kerja di rumah – dan perkara terakhir yang kami mahu ialah untuk kos menjadi faktor dalam keputusan anda.

Oleh itu, kami telah membuat keputusan untuk mengekalkan harga serendah mungkin, tanpa menjejaskan mutu dan kualiti perkhidmatan kami.

Keahlian Jobdirumah Versi 3.0 dijual pada harga RM120 setahun, TAPI untuk masa terhad sahaja, anda boleh mendapatkan akses penuh profil peribadi anda dengan bayaran hanya...

Hanya RM120 RM79.99!

DAFTAR HARI INI & TUNTUT BONUS PERCUMA ANDA!

Video Tutorial Online Job (Nilai: RM197)

Dalam siri video tutorial langkah demi langkah ini, anda akan ditunjukkan bagaimana untuk mencari dan mendapatkan kerja dalam talian dari rumah.

Syarikat di seluruh dunia sedang mencari orang untuk menterjemah, menulis semula teks, artikel, posting blog, salinan cetak, kandungan web, iklan, menu restoran, dan banyak lagi. Ini adalah pekerjaan sangat mudah, dan kebanyakan mereka boleh dilakukan dalam masa kurang daripada satu jam.

Dalam bonus siri video tutorial ini, anda akan di tunjukan dimana untuk mencari kerja online yang sah dan dapat bayaran lagi dan lagi!

Dan bonus khas ini adalah PERCUMA!

JOIN HARI INI DAN DAPATKAN SEMUA INI!

  • Tawaran kerja online tanpa had setiap bulan daripada majikan seluruh dunia.

  • Tiada yuran tersembunyi, anda simpan 100% gaji yang anda dapat daripada majikan.

  • Laman profil yang mesra SEO, sistem review, portfolio tanpa had, link ke website dan laman sosial anda.

  • Khidmat pelanggan pantas jika anda memerlukan sebarang bantuan atau nasihat.

  • BONUS PERCUMA: Video Tutorial Bagaimana Mencari Kerja Online (Nilai: RM197)

Ia amat mudah untuk bermula.

Apabila anda mendaftar, kami akan menghantar nama pengguna dan kata laluan anda melalui e-mel. Hanya log masuk ke kawasan ahli, lengkapkan profile anda dan tunggu makluman bila ada tawaran kerja daripada majikan melalui sistem notifikasi dan emel. Kemudian, hantar permohonan.

Ia benar-benar semudah itu!

Jadi apa yang anda tunggu lagi?

Buat masa ini, terdapat puluhan ribu pekerjaan dalam talian sebenar di dalam pangkalan data kami, menawarkan peluang untuk bekerja dari rumah dan dapatkan wang besar pada masa yang sama.

Ini adalah peluang anda untuk menjalani kehidupan atas terma anda sendiri, menjadi bos anda sendiri, dan menikmati tahap kebebasan yang 99% orang di dunia ini tidak akan dapat.

Jangan ketinggalan.

Hanya RM120 RM79.99!

P.S. Jobdirumah Versi 3 adalah sumber untuk mencari dan mendapatkan, kerja di rumah sebenar. Anda akan menerima akses untuk puluhan ribu peluang pekerjaan setiap bulan, yang sentiasa dikemaskini. Anda juga akan menerima video tutorial langkah demi langkah yang menunjukkan anda bagaimana untuk mendapatkan pekerjaan impian anda dan mendapatkan wang dari rumah sebagai freelancer dalam talian.


SOALAM LAZIM

S. Berapa banyak saya boleh dapat?

J. Pendapatan berbeza untuk setiap projek, dan bergantung kepada nilai tugasan yang diberikan. Pendapatan/gaji bagi projek pendek dari RM200 - RM1000, manakala projek lagi boleh mencapai beribu-ribu ringgit.

S. Adakah saya perlu menjual produk?

J. Tidak, sama sekali tidak! Pekerjaan yang dipaparkan dalam laman ahli kami adalah pekerjaan sah daripada syarikat-syarikat tulen di seluruh dunia. Anda tidak akan diminta untuk menjual apa-apa, dan setiap kerja disemak dengan teliti dan diluluskan sebelum ia muncul dalam pangkalan data kami.

S. Saya tidak mempunyai komputer, bolehkah saya join?

J. Ya! Walaupun ia membantu jika anda mempunyai komputer di rumah, anda masih boleh bekerja dari kafe siber atau di mana sahaja yang memberikan anda akses kepada komputer dan internet. Walau bagaimanapun, kami menggalakkan anda untuk menggunakan komputer anda sendiri jika boleh.

S. Berapa banyak pekerjaan saya boleh memohon?

J. Anda boleh memohon seberapa banyak pekerjaan yang anda mahu. Tiada had. Tetapi sila pastikan anda mempunyai masa yang cukup untuk menyelesaikan apa-apa projek yang diberikan, kerana anda akan membida pekerjaan sebenar dari perniagaan yang sah.

S. Adakah saya perlu memperkenalkan orang?

J. Tidak, ini bukan peluang perniagaan MLM! Anda hanya diberi akses kepada beribu-ribu pekerjaan daripada syarikat-syarikat sebenar dan pemilik perniagaan dalam talian, bersama-sama dengan semua latihan yang anda perlukan untuk menjamin apa-apa pekerjaan yang anda memohon.

S. Inggeris saya tidak bagus, adakah saya masih boleh join?

J. Anda boleh, tetapi sila faham bahawa keperluan nombor satu majikan adalah mahir dalam Bahasa Inggeris, ini perlu untuk berkomunikasi dengan majikan dan tugas-tugas yang lengkap. Anda tidak perlu fasih, tetapi sudah tentu, anda perlu dapat memahami arahan dan melaksanakan projek-projek dengan standard yang diperlukan.

S. Saya Dari Singapura/Malaysia/Indonesia/Philippine, boleh saya join?

J. Ya, boleh. Kami ada ramai pelanggan dari Singapura, Indonesia, Brunei, Thailand, Philippine, dan dari seluruh dunia. Perkhidmatan ini terbuka kepada semua, dimana pun anda berada.


DISCLAIMER: Sila ambil perhatian, jika anda dapat pekerjaan, anda tidak akan bekerja dengan kami, tetapi dengan majikan yang menghantar tawaran kerja di platform kami. Pangkalan data kami secara automatik mengemas kini pekerjaan dan menghantar makluman melalui jika tawaran tersebut sepadan dengan profil anda, dan memohon seberapa banyak yang anda mahu.

Sekali lagi, kami tidak boleh dan tidak menjamin bahawa anda akan mendapat pekerjaan melalui perkhidmatan kami. Sebaliknya, kami menyediakan akses untuk melihat pekerjaan online sebenar yang diberikan oleh syarikat-syarikat di seluruh dunia.